Skip to main content

Vi är Nordic LED

Nordic LED AB är en fullsortimentsleverantör av inomhus-, utomhus- och industribelysning och ett av Sveriges grönaste och snabbast växande belysningsföretag. Utöver det egna varumärket OPTIMUM är vi också generalagent/distributör för Cree Lighting, Lorelux, DW Windsor och Palazolli. Sedan starten 2008 finns Nordic LED med huvudkontoret i Varberg.

Sveriges grönaste belysningsföretag.

Vad är ett grönt belysningsföretag? För oss är det att i varje projekt, ljusberäkning eller ny produkt, sträva efter att leverera lösningar som skapar rum att trivas i med minsta möjliga fotavtryck. Genom innovation, fokus och engagemang har vi byggt ett produktprogram som står sig starkt i en cirkulär framtid. Vi är fullsortimentsleverantören med det stora klimatsamvetet. Vi är belysningsexperterna som brinner för miljön.

Vi är Nordic LED.

Med fokus på kvalité

Från starten 2008 har Nordic LED fokuserat på hög kvalité i allt vi gör. Med utgångspunkt i kundens kravbild har vi arbetat med våra leverantörer för att anpassa produkterna så att de kan leverera bra belysning under mycket lång tid. Med omtanke om kundens utmaningar och den ofta utsatta miljön strävar vi efter att alltid leverera en högkvalitativ upplevelse både från första kontakten och under hela produktens livslängd.

Våra policies

Nordic LED AB arbetar ständigt med att utveckla vår service, vår kvalitet och vårt hållbarhetsarbete. Våra policys ger riktlinjer för alla anställda och återförsäljare.

Fokus på hållbarhet

Genom att outtröttligt arbeta med miljö och klimatfrågor i utvecklingsprocessen har Nordic LED byggt en heltäckande portfölj av innovativa belysningsprodukter för vägar, gator, torg, parker, industrier och ladd-/drivmedelsstationer. Vårt hårda arbete har gett oss status som en av de mest nytänkande belysningsleverantörerna på den Nordiska marknaden.

Garanti

Vår produktgaranti är ledande i marknaden och borgar för ett tryggt ägande. Genom att designa produkterna så att de uppfyller kundens högt ställda krav strävar vi efter att kunden skall få felfria anläggningar under hela produktens livslängd. Skulle oturen trots allt vara framme finns garantin som extra trygghet. Våra garantivillkor kan skilja sig mellan våra olika leverantörer och det är därför viktigt att läsa de villkor som gäller för din produkt.