Skip to main content

Ladda och tanka

En levande legend

Som ett pålitligt varumärke i över 45 år har DW Windsor etablerat sig som en ledande leverantör av klassiska belysningslösningar.

Med ett rikt arv av kompetens och expertis drivs vi av människor som levererar enastående produkter och tjänster.

Tidlös, autentisk design och prisbelönt optisk prestanda gör våra armaturer idealiska för ett brett spektrum av applikationer från bostäder till det offentliga rummet.

En sann vetenskap

Tidstypisk stil är kärnan i vårt sortiment av klassisk belysning, som sträcker sig från traditionella lyktor i viktoriansk stil med autentiska detaljer och utsmyckade dekorationer till nyare samtida armaturer.

Att bibehålla utseendet och känslan hos traditionell belysning är både en konst och en vetenskap för att förbli autentisk samtidigt som man följer gällande belysningsstandarder. Vi har fulländat denna balans under många år för att bli branschledande inom det hantverk som krävs för att varsamt renovera äldre armaturer men även att designa och tillverka nya armaturer i klassisk stil.

Hållbar designfilosofi

Genom en varsam restaurering av historiska lyktor och stolpar kan vi ytterligare stödja den cirkulära ekonomin genom att förlänga livslängden och minska avfallet. Genom att konvertera befintliga lyktor till LED-teknik kan vi dessutom sänka energiförbrukningen och minska koldioxidutsläppen, vilket hjälper våra kunder att nå sina netto-noll mål.

Tunable White-belysning

Vårt klassiska belysningssortiment kan nu utrustas med Tunable White-teknik, vilket ger en flexibel och dynamisk lösning för belysning nattetid. Genom att justera armaturens färgtemperatur och ljusstyrka under hela natten kan det innovativa systemet förbättra den visuella komforten, ge en känsla av trygghet samtidigt som påverkan på flora och fauna minimeras.

Systemet konfigureras enkelt och säkert via Bluetooth med hjälp av en smart enhet, antingen genom att direkt ställa in önskad färgtemperatur och ljusstyrka eller skapa tidsbaserade scener för att dynamiskt förändras under mörkrets timmar.

Lösningar för belysningsstyrning

Belysningsstyrning kan avsevärt förbättra alla miljöer där de är installerade, vilket ger många fördelar, från ökad flexibilitet till sänkt energiförbrukning. Vi erbjuder en rad olika lösningar, från enkla till avancerade, utformade för en mängd olika applikationer.

Lancaster

Förfinad enkelhet

Armaturen Lancaster är en enkel och elegant version av en klassisk lykta som erbjuder maximal prestanda med minimalt krångel. Lancaster är tillverkad av koppar och har en avskalad, slät design och monteras direkt på toppen av en standardstolpe.

Windsor

Vår signaturlykta

Windsor kombinerar tidlös design och prisbelönt optisk prestanda för att leverera en överlägsen ljuskvalitet. Windsor är handgjord i koppar med traditionella metoder och har vår senaste. LED-teknik samtidigt som den ursprungliga gaslyktans elegans bevaras.

Ely

En modern klassiker. 

Ely är en traditionellt utformad lykta med en ren profil och elegant baldakindesign, som erbjuder hög prestanda och flexibilitet samtidigt som den passar in i ett brett spektrum av arkitektoniska platser och applikationer.

Ljusmoduler

För att kunna hantera en stor mängd olika applikationer erbjuds våra Heritage-lyktor med en rad olika LED-baserade ljusmoduler. Så oavsett om du letar efter en högpresterande ljuskälla för att maximera energibesparingarna, eller något med ett mer traditionellt utseende, har vi lösningen för dig. 

Performance LED

Bäst för applikationer där prestanda och flexibilitet är nyckeln. 

Performance CoB

Bäst för applikationer som kräver en enda, högpresterande ljuskälla.

Comfort CoB®

Bäst för applikationer där ett mer traditionellt utseende behövs. 

Standard kulörer

Andra RAL-kulörer finns tillgängliga efter förfrågan.

Vill ni veta mer
om hur vi arbetar?

Fler projekt

PROJEKT

Markaryd Station

Plattformsbelysning

PROJEKT

Skillingaryd

Plattformsbelysning