Bästa färgåtergivning – Proven Performance, Revolutionary Technology

Med Cree TrueWhite® Technology, levererar Cree LED inomhus armaturer en unik kombination branschledande ljusprestanda i form av effektivitet, CRI >90 och en konsekvent varm eller kall färgtemperatur.

Allt börjar med att blanda ljuset från Cree röda omättade gula lysdioder – alla bland de högst presterande lysdioderna på marknaden. Sedan kontrolleras ljusfärgen av i varje Cree armatur så att den levererade produkten är ett komplett systemet den högsta prestandan och konstanta färgåtergivningen.

Seeing is believing webbResultatet är ett vackert vitt ljus med överlägsen färgåtergivning och konsistens med hjälp av markant mindre energi än traditionella belysningsalternativ – ett kompromisslöst alternativ för den som vill skapa levande miljöer med kvalitetsljus.

Färger är kraftfulla inslag i varje utrymme och miljö. Det fastställer toner och personligheter i våra hem och företag. Det bidrar inte bara att forma vårt humör, det kan också påverka våra köpbeslut och förbättra våra förmågor att lära och interagera.

T.ex. kunder och konsumenter dras naturligt till rika färger. Livfulla nyanser av frukt och producera avslöja sin fräschör. Våra egna naturliga hudtoner avslöjar vår hälsa och underlätta bättre mänsklig interaktion. Färgrika anpassningar attraherar våra sinnen, att engagera studenter, shoppare, och anställda.

På detta sätt spelar ljusegenskapernas färgåtergivning en kritisk roll i att skapa utrymmen som tilltalar, inspirerar och informerar. Cree LED armaturer med Cree TrueWhite Teknologin återger de rätta färgerna – allt från färsk frukt till kläder med sammanlagda värden långt mer än CRI >90+ och sina energibesparingar.

CREE TrueWhite 3 wMed hjälp av spektrakfördelningskurvorna (SPD) ges en bra jämförelse på färgegenskaperna i en Cree LED armatur med Cree TrueWhite® teknologin jämfört med traditionell teknik.

Vid varje punkt över det synliga färgspektrumet, korrelerar höjden av SPD kurvan med hur exakt färgen återges av ljuskällan. Den fylligare, mer kontinuerliga kurvan för Cree TrueWhite® teknologin gör vår LED armaturer mer exakta och bättre att återge en mycket större färguppsättning än t ex lågenergilampor.

Likheterna i Cree TrueWhite ®teknologi och glödlampors SPD kurvor ger också våra armaturer sitt speciella halogenliknande ljus och samtidigt som användning av energi är en bråkdel av t.ex. lågenergilampor.