UV-C är en desinfektionsteknik som är verksamt mot både virus och bakterier.

Med hjälp av UV-C strålning kan luft och ytor behandlas på ett effektivt sätt och skapa en bättre inomhusmiljö för personer som vistas i t ex restauranger, hotell, gym, skolor, förskolor och kontor. UV-C är verksamt mot många typer av virus, bakterier och mögel. Nordic LEDs UV-C produkter genererar en strålning som har en våglängd på 253,7nm vilket är en mycket effektiv våglängd för att bekämpa virus och bakterier, inklusive Sars-CoV2, viruset som orsakar sjukdomen COVID-19.

PURELIGHT FLOW

Nordic LED lanserar nu en ny serie produkter, Purelight Flow, som på ett stilrent och smakfullt sätt smälter in i miljön och är aktiva dygnet runt för att minska mängden av virus och bakterier i luften.

Purelight Flow finns i

  • Två olika längder 149,5 eller 179,5 cm
  • Fyra olika effekter 68W, 76W, 100W och 110W.
  • Ljuskällornas (UVC) livslängd är 9000 timmar.
  • Timräknare
  • Fjärrkontroll (särskilda modeller)

Purelight Flow är en luftrenare som är uppbyggd av en skärmad UV-C kammare där luften flödar igenom och utsätts för intensiv UV-C strålning. I tillägg till UV-C kammaren är Purelight Flow även utrustad med effektiva filter för att ta bort partiklar och dålig lukt.

Enkelt montage och installation

Purelight Flow levereras med väggfäste för montage på vägg och förmonterad kabel med stickpropp.

Ytterligare resurser

Jag vill veta mer!

Ja tack, jag vill bli kontaktad av specialist på Nordic LED för att veta mer om Purelight Flow. Fyll i formuläret med uppgifter hur du vill bli kontaktad.