Learn, Explore, Discover! – Kom och var med, lär dig mer, utforska och upptäck!

Nordic LED bjuder i samarbete med Cree in till en spännande dag i kunskapens tecken. Kom och lyssna till Gary Trott, produktutvecklare från Cree USA, när han berättar om LED-teknikens senaste landvinningar och om hur detta påverkat utvecklingen av de senaste Cree-produkterna för inom- och utomhusbelysning.

Passa på och undersök möjligheterna hur Cree kan vara med och göra skillnad för dina belysningsprojekt och din lönsamhet. Upptäck fördelarna och egenskaperna med Cree’s branschledande LED-teknik.

Anmäl dig, dina kunder och kollegor här.

När: 25 augusti 2015
Var: Varbergs fästning

09.00 – Mini-mässa där du bland annat kan bekanta dig med spännande produktnyheter och hur de fungerar
10.30 – Kaffe
11.00 – Inledning Joakim Svahn, VD Nordic LED
11.10 – Alessandro Targetti, Cree Europe
11.20 – Gary Trott, Cree USA, berättar om Cree’s belysningsprodukter och hur de bidrar till att göra dina projekt mer framgångsrika
13.00 – Mingel med tilltugg, diskussion, frågor och mini-mässa, Välkommen!

Om Nordic LED

Nordic LED är ett av de snabbast växande företagen inom belysningsbranschen och är skandinavisk generalagent i Sverige, Danmark & Finland för amerikanska Cree Inc. Vi är specialister på LED-belysning med mångårig erfarenhet av att leverera högkvalitativ belysning till många olika projekt. Våra erfarna medarbetare hjälper dig ta fram såväl ekonomiska, kostnadseffektiva och designade lösningar till respektive projekt.

Om Cree

Amerikanska Cree är sedan länge den ledande tillverkaren inom LED-belysning. Sedan starten 1988 har företaget präglats av innovationer inom teknik, materialval och konstruktion. Cree har ett idag obestridligt rykte för att leverera toppresterande produkter inom LED-belysning.