Cree Stellar – nästa generations industribelysning

Med introduktionen av nya Stellar tar Cree industribelysning till nästa nivå av vad som är möjligt – energibesparingar och armaturer utan avkall på viktiga parametrar som bättre ljus, högre ljusflöde och i princip nära underhållsfri drift.

Konstruerad för en livstid med maximala besparingar och prestanda

Cree Stellar är en armaturserie som består av 4 olika storlekar med ljusmoduler från 13000 lumen till 31000 lumen. Med kraftfulla LED-moduler tillsammans med hög färgåtergivning och specifikt konstruerade linser skapas bekvämt kontrollerad belysning för de vanligaste applikationerna.

Ingen applikation utom räckhåll

Mångsidigheten i den kompakta, lätta designen designen av Stellar-serien gör den anpassningsbar till olika applikationer och typer av tak & montage. Hela serien består av 4 olika storlekar och olika montagealternativ – upphängd, pendlat, vägghängd eller upp-/nerljus – gör Stellar till det bästa valet att välja till olika typer av design och installation.

Ju högre monteringshöjd, ju högre insats

Med den nya Cree Stellar serien har stor omsorg lagts vid att säkerställa armaturdesign med hög tillförlitlighet och prestanda under armaturernas hela livslängd. Tack vare flera olika LED moduler med möjlighet till olika ljusflöden, färgtemperatur, färgåtergivning olika linser och reflektorer blir Stellar serien den idealiska lösningen för din applikation oavsett de ska användas inom områden som industri, livsmedel, gym, detaljhandel, tillverkning eller lager.

Läs mer om: