LMH2 LED-modul familjen möjliggör fullständig ersättning av keramiska metallhalogen lampor

DURHAM, NC — Cree, Inc. Introducerar den nya 8000 lumen LMH2 LED modulen, en kompromisslös, lätt-att-använda lösning för applikationer där det är högt i tak. Syftet med LMH-2 modulen på 8000-lumen är att ersätta 150-watts keramisk-metall-halogenlampor (CMH) med bara 63 procent av effekten och tre gånger så lång livslängd.


Utökningen med 8000 lumen LMH2-modulen erbjuder Cree® LMH2 LED-modul serien branschens största utbud av ljusflöde från en enskild ljuskälla, vilket gör det möjligt att utkonkurrera CMH teknologin.

”Den nya Cree® 8000 lumen LMH2 LED-modulen tillåter oss att effektivt rikta oss mot applikationer med högt i tak och höga ljusflöden lmh2utan att behöva göra avkall på varken färgkvalitet eller tillförlitlighet,” sade Wesley Johnson, produktchef, Hi-Lite Mfg. ”Vi kan nu enkelt erbjuda våra kunder bättre belysningslösningar för att ersätta 150-watts keramisk-metall-halogenlampor i utrymmen såsom kongresscenter, flygplatser, hörsalar och shoppinggallerior.”

Cree LMH2 LED-modul familj innehåller ett omfattande utbud av ljusflöde (850 till 8000 lumen) från en enda ljuskälla, så att belysningstillverkarna snabbt kan utveckla en hela produktportfölj med bara en uppsättning verktyg och optisk design. Ljusdesigners kan nu använda en ljuskälla och teknik för att belysa ett helt utrymme och undvika problem som färginkonsekvens och lampbyten.

”Att ha ett alternativ med 8000 lumen i LMH2 LED-modul familjen ger oss möjlighet att skapa en hel produktfamilj från en enskild formfaktor,” sa Chris Roemlein, ordförande, Spectrum Lighting. ”Cree förmåga att öka prestanda för LMH2 modulen tillåter oss att ta itu med en rad olika takhöjder med minimal design investering.”

Källa: Cree Inc
Publicerades första gången 27/03/14