Nya OSQ serien erbjuder exceptionellt pris, prestanda och design

DURHAM NC-Cree, Inc/Varberg – Nordic LED

Med nya OSQ™ serien introduceras en ny era inom utomhus LED-armatur, den första LED-armaturen för områdesbelysning (Area) som är särskilt utformad och prissatt för att ersätta föråldrade urladdningslampor (HID) installerade på parkeringsplatser över hela landet.

Med en oöverträffad kombination av branschledande prestanda, låg profil och ett attraktivt pris jämfört andra LED-armaturer i segmentet ger Cree® OSQ LED-armatur för områdesbelysning upp till 70 procent energibesparing med en snabb återbetalningstid.

Cree OSQ Area Lighting ”The OSQ ™ Area LED-armatur är ett exempel på Cree engagemang att kontinuerligt införa nya innovationer och att påskynda övergången till 100 procent LED teknologi. Genom att leverera ytterligare en armatur som sätter en ny branschstandard för prestanda, pris och mångsidighet, utan att offra estetik”, säger Norbert Hiller, vice VD, Cree Lighting. ”Att erbjuda en tidigare oöverträffad nivå av prestanda samtidigt som Cree reducerar redan prisvärda LED armaturer för områdesbelysning med så mycket som 50 procent bekräftar att vi fortsätter att hitta sätt att förbättra värdet av LED-belysning för våra kunder.”

Med hjälp av Cree överlägsna innovationer inom termisk design, har OSQ LED armaturer en anmärkningsvärt tunnt armaturhus på 9 cm, som ger en attraktiv design under dagen samtidigt som den levererar branschens bästa optiska prestanda med verkningsgrad på upp till 100 lumen per watt när mörkret har infallit. OSQ-serien finns med 3000K, 4000K och 5700K färgtemperatur, livslängden uppgår till 100.000 timmar uppbackad av Cree branschledande 10-års garanti.

Dden mångsidiga OSQ LED armaturen är idealisk för områdes och strålkastarapplikationer såsom parkeringar, detaljhandel, universitets-, sjukhus-, företags- och skolområden. Med de anpassade ljusbilderna klarar den också galant den krävande gatumiljön i våra stora städer.