Du är en person som trivs med att bygga och vårda personliga relationer. Din bakgrund är från belysnings- eller elmaterialbranschen. Du har en gedigen erfarenhet av försäljning och att du kan arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i att hantera MS Office programvaror. Har du även erfarenhet att använda affärssystemet Pyramid är det en extra merit.

Det är viktigt att du är drivande och har god samarbetsförmåga för att nå våra gemensamma mål, då du kommer ha ett nära samarbete med övriga avdelningar. Goda kunskaper i engelska är nödvändiga.

Dina arbetsuppgifter

Du blir ansvarig för att utveckla försäljningsregion Mellan som sträcker sig från Linköping i söder till Gävle i norr. I ansvaret ingår att planera och utföra kundbesök, kundaktiviteter och mässor samt ta fram belysningsförslag åt våra kunder. Tjänsten innebär resor och övernattningar där merparten av resorna kommer att genomföras i den försäljningsregion du ansvarar för. Du kommer att ha din hemvist på vårt kontor i Varberg där du regelbundet besöker för möten och genomgångar. Du utgår ifrån hemmet. Till din hjälp har du belysningsprojektörer på kontoret i Varberg men du skall ha tillräcklig kunskap om belysning för att kunna presentera framtagna ljusberäkningar och förklara hur de uppfyller kundernas krav.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett framåt och intressant företag. Vi är ett glatt gäng med en god sammanhållning. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning: Heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV till joakim@nordicled.com
Sista ansökningsdag: 2016-03-31.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Joakim Svahn, 070-5665206.