Dina arbetsuppgifter

Du blir delaktig i att vidareutveckla företagets marknadsarbete, både praktiskt och strategiskt. Dina konkreta uppgifter är bland annat att skapa nya och uppdatera befintliga tekniska beskrivningar, annonser, trycksaker. Du kommer också att arbeta med att underhålla innehållet på hemsida och i våra sociala medier. Utöver detta tillkommer löpande uppdateringar av produktinformation i olika stödsystem.

Din profil

Du bör vara utbildad i marknadsföring, kunna hantera de vanligaste programmen för grafisk produktion gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i att hantera MS Office programvaror. Har du även erfarenhet att använda affärssystemet Pyramid är det en extra merit.
Det är viktigt att du är drivande och har god samarbetsförmåga för att nå våra gemensamma mål, då du kommer ha ett nära samarbete med både vår sälj- och projekteringsavdelning. Har du tidigare erfarenhet från belysningsföretag är det en god merit. Goda kunskaper i engelska är nödvändiga.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder en tillsvidareanställning i ett framåt och intressant företag. Vi är ett glatt gäng med en god sammanhållning. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Omfattning: Heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV till jesper@nordicled.com
Sista ansökningsdag: 2016-04-10

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jesper Valstensgård på tel 070-5665207 eller Joakim Svahn, 070-5665206.